>Taarten smijten in Brighton

>Brighton Pier, formerly known as Palace PierImage via WikipediaLiefhebbers van de slapstick moeten zich op 24 mei naar Brighton spoeden, want daar vindt tijdens het Brighton Festival de grootste taartsmijtpartij te wereld plaats. Er hebben zich al meer dan 163 deelnemers aangemeld, maar naar het zich laat aanzien zal dit nummer de 300 passeren. Het Brighton Festival dat van 3 tot en met 25 mei in de Engelse badplaats Brighton plaats vindt is het grootste evenement in zijn soort in Engeland. Het is de 42 – ste keer dat het gehouden wordt en is inmiddels een belangrijke mijlpaal in de culturele kalender. Het Festival van de ‘city by the sea’ presenteert een internationale mix van exclusieve evenementen, waaronder 1`2 premieres. Het Festival gaat er prat op vindingrijk en vernieuwend te zijn.
Brighton ligt aan de Engelse zuidkust en biedt een mix van Victoriaans cultureel erfgoed, shopping, uitgaan, beach fun en het hele jaar door veel evenementen.
De stad is goed te bereiken door te vliegen op London Gatwick (easyJet of British Airways), daarna is het nog ongeveer nog een half uurtje met de trein. Meer informatie over Brighton op www.visitbrighton.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.