>Vier Deense campings onderscheiden

>>Vier Deense campings onderscheiden 9Campings in Denemarken staan bekend om hun ruime staanplaatsen en uitstekende kwaliteit. ADAC, de Duitse ANWB, heeft onlangs vier Deense campings uitgeroepen tot ‘Superplatz’: Bøsøre Strand Camping op het eiland Funen, Hvidbjerg Strand Camping aan de westkust van Jutland, Jambo Vesterhav Camping en Klim Strand Camping, beide aan de noordwestkust van Jutland.
In de rest van Noord-Europa is slechts één andere camping met de titel ‘Superplatz’ onderscheiden, namelijk in Zweden.De ADAC-benoeming tot Superplatz is een jaarlijkse traditie en veel Duitsers, Nederlanders en andere Europeanen gebruiken de ADAC-gids op dezelfde manier als culinaire liefhebbers de Michelin-gids hanteren. Poul Fejer Christiansen, directeur van de Deense Campingraad: “De onderscheiding van vier Deense campings geeft aan dat Denemarken een van de landen in Europa is met de hoogste waardering voor kwaliteit en campingfaciliteiten. De Deense Campingraad introduceerde onlangs een nieuw kwaliteitskeurmerk, waarbij campings binnen dezelfde sterrencategorie beoordeeld worden op onderhoud, schoonmaak en materiaalkeuze op de camping. Dat zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, tot grote vreugde van campinggasten uit binnen- en buitenland.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.