>Walvissen, kunstenaars en kreeft op Cape Cod

>>Walvissen, kunstenaars en kreeft op Cape Cod 9De lente is gearriveerd op Cape Cod in Massachusetts. Deze kaap aan de oostkust van de VS is sinds jaar en dag een inspiratiebron voor artiesten, modeontwerpers en andere creatieven. Lange zandstranden en glooiend duinlandschap worden onderbroken door betoverende stadjes met charmante keiweggetjes en prachtige gevelpartijen. Bezoek Cape Cod tijdens een van haar mooiste seizoenen en ervaar de inspiratie van pure schoonheid.
De natuur regeert op Cape Cod. In de lente wordt het nieuwe leven gevierd met oeverloze bloemenvelden, de geboorte van talloze dieren en de komst van grote groepen walvissen. Om de aankomende generatie te inspireren laten veel natuurcentra kinderen zo dicht mogelijk bij de dieren komen. De Mass Audubon Society beheert acht natuurparken op Cape Cod, waaronder twee bij Felix Neck en Wellfleet. Hoogtepunt van een lentebezoek aan Cap Cod is een unieke walvissentrip. Boten en cruises vertrekken vanaf Provincetown, Barnstable en Nantucket Island. Tijdens de boottocht krijgt men gegarandeerd de kans bultruggen en andere zeldzame walvissen te bestuderen. www.massvacation.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.