>Zoo Crime Investigation in Leeuwarden

>>Zoo Crime Investigation in Leeuwarden 13Er is een dode gordelvari gevonden in Aqua Zoo Friesland en het lijkt erop dat het dier geen natuurlijke dood is gestorven. De hoofdrechercheur van de Zoo Politie zit met zijn handen in zijn haar en kan wel wat hulp gebruiken. De deelnemertjes van Zoo Crime Investigation gaan hem helpen om de dader op te sporen. Gehuld in echte onderzoeksjassen en gewapend met een kistje met daarin onder andere een kwast, vergrootglas, pincet en handschoentjes gaan de deelnemertjes sporen zoeken rondom de ‘crime scene’ om de dader te proberen te vinden. Zoo Crime Investigation wordt elke zaterdag in juni gehouden en start om 13.30 uur. Een pootafdruk in het gras, een geknakt takje, een stukje vacht, alles kan een aanwijzing zijn wie de dader is van de moord op de gordelvari.
Zoo Crime Investigation wordt gehouden op zaterdagen 7, 14, 21 en 28 juni en start om 13.30 uur. De activiteit kost € 5,75 per persoon, dit is exclusief entree, maar inclusief patatje, drinken en oorkonde. Vanwege beperkte deelname is reserveren noodzakelijk. Inschrijvingen kunnen telefonisch worden doorgegeven op telnr.: 0511-431214. Openingstijden: mei t/m september 9.30-18.00, oktober t/m april 10.00-17.00 www.frieslandzoo.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.