>8 juli: Drentse fietsvierdaagse

>Zin in vier dagen fietsen langs mooie routes en genieten van gastvrije ontvangsten en activiteiten onderweg? Dan is de 43ste Drentse Fiets 4Daagse, het gezelligste fietsevenement van Nederland, nét iets voor u. Vier dagen lang ontdekt u wat de fietsprovincie van Nederland u allemaal voor moois te bieden heeft: bossen, heidevelden, zandverstuivingen, schaapskuddes, prehistorische hunebedden, prachtige brinkdorpen met terrasjes en leuke winkeltjes, (dag)attracties en bezienswaardigheden. De routes variërend van 30, 40 tot 100 km per dag vertrekken vanaf vaste startlocaties in Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Diever. Vier dagen op pad vanuit één uitvalsbasis èn elke dag een andere route fietsen! Een ideale manier om de omgeving van een startplaats te verkennen en contacten te leggen met medefietsers.
http://www.fiets4daagse.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.