>ANWB geeft wandel- en fietskaart cadeau

>Ter gelegenheid van haar 125ste verjaardag geeft de ANWB haar leden een bijzondere ‘ANWB Fiets- en Wandelroutekaart Nederland’ cadeau. Op de fietskaart staan de startpunten van alle ééndaagse ANWB-fietsrondjes en van MTB-routes, het routeverloop van ANWB Lange
Fietsrondes en Landelijke Fietsroutes (LF-routes). Op de wandelkaart zijn Lange Afstand Wandelpaden (LAW’s), Streekpaden en Themapaden ingetekend. Verder besteedt de kaart aandacht aan de gebieden die worden aangeduid door de ‘Bruine Borden’. Met deze borden, een nationaal cadeau van de ANWB, worden Nationale Landschappen, Nationale Parken en een Werelderfgoedgebied onder de aandacht van weggebruikers gebracht. Met buitenrecreatie en leefbaarheid als actuele thema’s gaat de ANWB ook in het jubileumjaar volop genieten van de natuur dicht bij huis. Landschappen en parken bieden volop mogelijkheden voor een wandeling,
fietstocht of een picknick. Talloze Nederlanders hebben zo hun favoriete plekjes. Wie anderen daar deelgenoot van wil maken, kan terecht op anwb.nl/mooidichtbij. Daar kan iedereen foto’s of een filmpje van die mooie plekjes uploaden. ANWB-leden kunnen vanaf 16 juni op vertoon van hun lidmaatschapskaart gratis een exemplaar van de routekaart ophalen bij de ANWB- en
ANWB/VVV-winkels.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.