>Bijzonder overnachten in Frankrijk

>Ben je op zoek naar bijzondere chambres d`hôtes, auberges of kleine hotels dan is dit de gids voor jou. Je vakantie begint eigenlijk al met het bladeren door dit boek: de geselecteerde adressen worden prachtig gepresenteerd. Bovendien heeft ieder adres z’n eigen verhaal: soms is de eigenaar een excentrieke kunstverzamelaar een ander keer is het hele familiekapitaal ingezet voor restauratie van een eeuwenoud familiebezit of een idyllisch buitenhuis. En het moet gezegd de adressen zijn bijzonder! Kleine hotels en chambres d`hôtes geselecteerd op het vakmanschap en het enthousiasme van de eigenaar of het bijzondere karakter van het adres.
De nieuwe gids ‘Bijzondere logeeradressen in Frankrijk’ toont dan ook een Frankrijk om van te dromen. Een statig château, een elegant maison de maître, een robuuste watermolen of een Provençaalse mas. Uitgever: Spalder, ISBN: 9789077090244, Inhoud: 448 pagina’s, Prijs: € 19,50, Verkrijgbaar: ANWB, boekhandels Nederland & België

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.