>Engeland bakermat voor popmuziek

>Glastonbury FestivalImage via WikipediaJe vakantie in Engeland combineren met een rock concert of festival ter plaatse? Op zoek naar de locaties waar jouw favoriete band geschiedenis schreef? Begin je speurtocht op de geheel vernieuwde website www.visitengland.nl/rocks. Met de vertrouwde jukebox functie en handige plattegrondjes vindt je er plekken waar bands werden opgericht, fotolocaties van beroemde platenhoezen, plaatsen die inspireerden tot het schrijven van geweldige nummers en meer.
Als aanvulling is er dit jaar meer praktische informatie over de reismogelijkheden, waar en hoe entreekaarten voor concerten en festivals gekocht kunnen worden en leuke hoteltips. Daarnaast kun je ook alle acties en prijsvragen en het aanvraagformulier voor de gedrukte England Rocks! kaart op de site vinden. Bijzonder: de eerste vijfhonderd aanvragers van de gedrukte plattegrond ontvangen gratis een cd met alle acts van de laatste editie van London Calling.
Naast grote festivals zoals Glastonbury en het dubbelspektakel Reading/Leeds zijn in Engeland vooral de kleinere ‘boutique’ festivals erg populair. Hiervan zijn er tientallen zoniet honderden door heel Engeland.
Op de nieuwe England Rocks! kaart en op de site staat een nieuwe prijsvraag: Win een reis naar Brighton. Winnaars krijgen vluchten en twee nachten accommodatie tijdens het gratis Festival Brighton Live in september.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.