>Google Earth als reisbureau

>TitiseeImage via WikipediaCitaat: “Mijn vrouw en ik houden van bergen, bos en meren en gaan deze zomer onder meer naar het Zwarte Woud. Daar vertoeven we dan graag in een hotelletje of pension met idyllisch uitzicht op een meer. Vraag daarnaar in een reisbureau en je krijgt geheid de Titisee aangeraden. Prachtig! Maar ook de meest toeristische plek van het hele Schwarzwald. Google Earth laat je nog een paar andere meren en meertjes in het gebied ontdekken, en ja hoor, als je daar op inzoomt verschijnen er verwijzingen naar hotels en hotelletjes langs de oevers. De keus was snel gemaakt: een leuk pension op een heel stil plekje. Tot nu toe waren wij trouwe klanten bij ons reisbureau. Maar als het pension voldoet aan de verwachtingen, vrees ik dat Google Earth vaker ons reisbureau wordt.” Lees het hele verhaal bij Trouw


0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.