>Hoteliers.com heeft geen geheimen

>Waar het merendeel van de hotelboekingssites er voor kiest om adres- en contactgegevens van de aangeboden hotels volledig af te schermen, laat Hoteliers.com juist wel al deze informatie op hun site zien. De site is een online platform waarop men hotelkamers, arrangementen en vergaderzalen online kan bekijken, vergelijken en direct boeken. De site onderscheidt zich van het merendeel van andere reserveringsbureaus en -sites doordat er geen reserveringskosten aan de boeker berekend worden en de contactgegevens van ieder afzonderlijk hotel gewoon getoond worden. ‘Terwijl alle andere boekingssites hun uiterste best doen om geen adres- en contactgegevens van hotels te tonen, laten wij dit op onze site gewoon zien,’ zegt directeur Erik Baumann. ‘En geven op die manier de consument alle keuzevrijheid: bekijk en vergelijk de getoonde hotels, check de beschikbaarheid en besluit vervolgens op onze site te boeken of direct contact op te nemen met het hotel zelf.’ www.hoteliers.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.