>IJAZZ bruisend jazzfestival

>Trijntje OosterhuisImage via WikipediaDrie dagen lang zullen de Noordelijke IJ-oevers van Amsterdam straks het toneel zijn van IJAZZ: een spraakmakend en bruisend jazzfestival op 20, 21 en 22 juni. Spraakmakend door de internationale line-up met grote namen. Bruisend niet in de laatste plaats door de locatie en de verschillende podia waar topacts als Trijntje Oosterhuis, Kraak & Smaak en Candy Dulfer te zien en te horen zijn. En het mooiste is: dit festival met geweldige line-up is gratis toegankelijk!
Het totale festivalterrein omvat zes verschillende podia. Allemaal gelegen aan de IJ-oevers in Amsterdam-Noord. Hier is op de voormalige havenindustrie- terreinen een toevluchtsoord voor creatieve bedrijven ontstaan. Temidden van de bijzondere architectuur van de Kraanbaan en de tot hoofdkwartier van MTV omgetoverde loods vindt IJjazz plaats; Muziek op en rond het water, een unieke locatie voor een uniek festival. www.ijazz.nl


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.