>Jazz-feest in Rotterdam

>Op vrijdagavond 4 juli blaast North Sea Round Town Rotterdam de jazz-zomer in. En wel met de funky beats en trompetsolo’s van de band State of Monc, die in het Doelencafé het festival muzikaal aftrapt. North Sea Round Town – dat plaatsvindt van 28 juni tot 13 juli – verzorgt de randprogrammering van het North Sea Jazz Festival. Rondom het festival in Ahoy’ zijn er door de hele stad een groot aantal jazzconcerten georganiseerd. Eén van de hoogtepunten wordt ongetwijfeld het optreden van de Rotterdamse jazzheld Eric Vloeimans. Op 9 juli verzorgt hij samen met zijn band Gatecrash een speciale avond in LP2. Gastoptredens zijn er voor Spinvis, Fay Lovsky en DJ Git Hyper. Een week vóórdat ze op het North Sea Jazz Festival aantreden, warmen The Electrophonics het publiek al op tijdens North Sea Round Town. Het meest spraakmakende bluesensemble in Nederland op dit moment, geeft op 5 juli een voorproefje van haar kunnen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.