>Kinderen voor nop naar Brighton

>Voor gezinnen met kinderen die deze zomer Zuid-Engeland op hun programma hebben staan is er goed nieuws! De op en top Britse badplaats Brighton heeft voor deze zomer een unieke aktie lopen. Meer dan 20 accommodaties, restaurants en attracties hebben zich bij een aktie aangesloten waarbij kinderen gratis op de kamer van de ouders slapen, in restaurants bij iedere volwassene een gratis maaltijd krijgen of gratis entree bij een attractie als ze onder begeleiding van een volwassene zijn. Brighton ligt aan de Engelse zuidkust en biedt een mix van Victoriaans cultureel erfgoed, winkelen, uitgaan, strandvermaak en het hele jaar door veel evenementen. Not to be missed: de oriëntaalse pracht van het Royal Pavilion, ‘the Lanes’: de kleine straatjes vol boetiekjes en antiek- en snuisterijwinkeltjes. Meer informatie over Brighton en de aktie “Kids go Free” op www.visitbrighton.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.