>Lage pond maakt Engeland goedkoper

>Het Britse pond is de laatste tijd behoorlijk in waarde gedaald. Dat betekent dat toeristen uit de eurozone nu kunnen profiteren van een zeer gunstige prijssituatie. Een aantal aanbieders van reizen naar Groot-Brittannië, waaronder Stena Line en DFDS Seaways, hebben hun prijzen al met tientallen euro’s en soms tot meer dan € 100 verlaagd. Er kan dus flink op het vakantiebudget bespaard worden! Ook het verblijf in Groot-Brittannië is door de koersdaling van zo’n 10 % voor Nederlandse toeristen een stuk voordeliger. Omgerekend zijn de prijzen voor hotels, eten en drinken momenteel vergelijkbaar met andere populaire vakantiebestemmingen als bijvoorbeeld Frankrijk. Dus een goede rede om in Groot-Brittannië vakantie te vieren!
Reizigers die Londen willen bezoeken, kunnen nog meer profiteren door de Visitor Oyster Card aan te schaffen. Deze kaart biedt het voordeligste tarief voor een enkele reis per metro, bus, tram en DLR in Londen en geeft de zekerheid dat u nooit meer betaalt dan de prijs voor een travel card per dag. De Oyster Card kan eenvoudig voor vertrek naar Groot-Brittannië aangeschaft worden op www.visitbritainshop.nl


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.