>Mini-vakantiebeurs in Scheveningen

>Ruim een kwart van de Nederlanders komt jaarlijks in de problemen tijdens hun vakantie. Door geldproblemen, infectieziekten of een slechte reisverzekering. Een goede voorbereiding kan echter een hoop problemen voorkomen. Het ministerie van Buitenlandse Zaken grijpt daarom in met een Wijs op reis-minibeurs op 17 juni in Scheveningen en krijgt daarbij hulp van Campinglife presentatrice Marit van Bohemen. Je zult maar stranden op Cuba, zonder een cent op zak. Dat overkwam vorig jaar zo’n honderd Nederlanders, die niet wisten dat je op Cuba niet kunt pinnen. Liefhebbers van risicosporten zoals kitesurfen kwamen met een fikse rekening thuis na een ongelukje, waarvoor ze onvoldoende verzekerd waren. Ruim 40% van de Nederlanders denkt dat een basisverzekering alle medische kosten dekt in het buitenland. Op 17 juni bezoekt de minister de mini-beurs op de boulevard van Scheveningen om reizigers te attenderen op een goede voorbereiding. “Want met een goede voorbereiding en verzekering kun je dit soort risico’s beperken”, zegt Maxime Verhagen, minister van Buitenlandse Zaken.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.