>Nachtsafari op Beekse Bergen

>Voor het slapen gaan oog in oog staan met leeuwen, gorilla’s en olifanten. Het kan tijdens de avondsafari’s die Safaripark Beekse Bergen op alle zaterdagavonden in juli en augustus organiseert. Tijdens deze avondopenstellingen kunnen bezoekers per boot, bus en wandelend op safari door het park. Naast het zien van dieren die zich klaarmaken voor de nacht, worden er deze avonden ook voederpresentaties georganiseerd. Tijdens de avondsafari’s is er ook ‘voedertijd’ voor gasten: elke zaterdagavond is er een Afrikaanse braai.
Bezoekers die op een zaterdag in juli en augustus een dagje Afrika beleven in Safaripark Beekse Bergen, kunnen extra lang genieten. Op 5, 12, 19 en 26 juli is het park tot 22.00 uur geopend en op 2, 9, 16, 23 en 30 augustus sluiten de deuren om 21.00 uur. Tijdens de avondsafari’s kunnen gasten onder meer meereizen met rangers die in de safaribus vertellen over de dieren – onder meer zebra’s en jachtluipaarden – die zich klaarmaken voor de zomernacht. Ook de safariboot vaart op deze avonden uit. Bezoekers die na een bezoek aan de avondsafari willen overnachten, kunnen logeren in een eigen tent of een safaritent op SafariCamp Beekse Bergen. Reserveren kan via 0900-0200 (€ 0,20 p.m.) of via www.libema.nl. Gasten van Libéma Vakantieparken hebben gratis en onbeperkt entree tot Safaripark Beekse Bergen en een vijftal andere dagattracties. www.beeksebergen.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.