>Nederland staat op Spaanse beurs

>Expo 2008 official logoImage via WikipediaStaatssecretaris Heemskerk van Economische Zaken bezoekt op 25 juni samen met een bedrijvendelegatie de Nederlandse Dag die ter gelegenheid van de internationale tentoonstelling EXPO Zaragoza 2008 wordt georganiseerd. Naast Heemskerk en de bedrijven bezoeken ook de Prins van Oranje en Prinses Maxima de Expo. Het thema van de Expo is Water en Duurzame Ontwikkeling. De Expo wordt van 14 juni tot 14 september 2008 in Zaragoza (Spanje) gehouden en er nemen meer dan 100 landen aan deel. De Nederlandse Dag vindt plaats op 25 juni. Het thema van het Nederlandse paviljoen is Bouwen met de Natuur. Het paviljoen beeldt het innovatieve waterbeheer uit waarmee Nederland internationaal bekend is geworden. Het paviljoen heeft de vorm van een dijk. De bezoekers krijgen een film te zien over hoe de strijd tegen het water in Nederland is veranderd naar een leven met het water in harmonie met de natuur. www.expozaragoza2008.es


Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.