>Nederlanders houden van gezelschap

>Dat Nederlanders van gezelligheid houden blijkt wel uit de reisgenoten rubriek van de reissite Wereldwijzer.nl Reisforums. Met de zomervakantie voor de boeg en op zoek naar wat gezelschap plaatsten de afgelopen 10 dagen 92 Nederlanders een oproep voor een reismaatje. De rubriek ‘Reisgenoot Gezocht!’ op Wereldwijzer.nl Reisforums is altijd al één van de meest populaire rubrieken geweest van deze website. De eerste oproep voor een reisgenoot werd geplaatst op 16 september 2002 door iemand die op zoek was naar reisgenoten voor een trip naar Mexico. Sindsdien plaatsten nog 4.715 andere reizigers een oproep voor een reisgenoot op www.wereldwijzer.nl/reisgenoten “Reizigers die een oproep in deze rubriek plaatsen zijn van alle leeftijden”, aldus Jeroen Remijnse, één van de oprichters van Wereldwijzer.nl Reisforums. “Op de Vakantiebeurs 2008 kwamen twee vrouwen naar onze stand die vertelden dat ze elkaar hadden ontmoet via onze reisgenoten rubriek. Ze waren 67 en 75 jaar oud en hadden Mongolië als reisdoel”.


0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.