>Nieuw reisprogramma bij RTL4

>RTL 4's old logoImage via WikipediaRobert ten Brink, Sylvana Simons en Froukje de Both gaan op zoek naar de beste vakantieverhalen in ‘NL Vertrekt’ bij RTL 4 Hoe vieren Nederlanders vakantie? Wat zijn de favoriete vakantiebestemmingen hier en in Europa? Reizen ze het liefst per bus, vliegtuig of met de auto? En wat gaat er mee in de koffer? Ieder jaar vertrekken honderdduizenden Nederlanders weer voor een welverdiende vakantie naar binnen-en buitenland. In het nieuwe zomerprogramma NL Vertrekt dat vanaf maandag 23 juni bij RTL 4 te zien is, volgen presentatoren Robert ten Brink, Sylvana Simons, Martijn Krabbé, Lieke van Lexmond, Nicolette van Dam en Froukje de Both Nederlanders naar of op hun vakantiebestemming. Voor vertrek hebben sommigen al grondige voorbereidingen getroffen, afvinklijstjes gemaakt en hun spullen zorgvuldig uitgezocht. Bij anderen is het last minute werk en blijkt halverwege de reis opeens dat het paspoort is verlopen. Al deze vakantieverhalen zijn te zien in NL Vertrekt. Uitzending: RTL 4, vanaf maandag 23 juni, elke werkdag, tussen 20.00 en 20.30 uur. Website: www.nlvertrekt.nl


0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.