>Nieuwe Columbus nu in de winkel

>De nieuwe 180 pagina’s dikke editie van het glossy reismagazine Columbus ligt nu in de winkel.
In dit nummer komen weer veel mooie bestemmingen buiten de gebaande paden aan bod. Zo is een Columbus-team in Rajasthan (India) geweest om daar rond te trekken in een vallei waar de tijd stil is blijven staan. Verder in dit nummer de Caribische eilandengroep Saint Vincent & de Grenadines, wildlife in KwaZoeloe-Natal (Zuid-Afrika), de binnenlanden van Venezuela en de Keniaanse Lamu Archipel. Een indruk van deze reportages en de bijbehorende fotografie krijg je op www.columbusmagazine.nl .In de nieuwe Columbus ook een citytrip naar Venetië, waar locals je hun favoriete adresjes geven voor uitgaan, eten en drinken en bezienswaardigheden. Dankzij de handige kaart zul je niet verdwalen! Voor het eerst vind je in deze Columbus ook een apart Reisreporter katern met mooie foto’s en handige tips van reizigers. Voor meer foto’s en tips over alle landen ter wereld kun je terecht op www.reisreporter.nl Columbus kost in de winkel € 5,95 en is een uitgave van Uitgeverij Columbus in Haarlem.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.