>Populairste fietsroutes van Nederland

>>Populairste fietsroutes van Nederland 9Betuwe in bloei is de meest bezochte fietsroute op de populaire website Fietsen Eén Twee Drie (www.fietsen.123.nl). Op de tweede plaats eindigt de Route Posbank. Derde is Route Hartje Veluwe. Dit blijkt uit de Top-50 van populairste fietsroutes, die door deze grootste fietsroutewebsite van Europa – met ruim 3.100 fietsroutes – is gepubliceerd. Route Betuwe in bloei (49,5 km) begint in Tiel bij het voetveer. U fietst daarna door de karakteristieke Betuwse fruitplaatsen Wamel, Echteld, IJzendoorn, Eldik, Ochten, Kesteren en Lienden. Er is een GPS-versie beschikbaar. Route Posbank (65 km) is een fietsroute door de Veluwse bossen en heide. De route start in Oosterbeek en gaat naar de ‘toppen van Gelderland’, de bekende Posbank. U fietst langs de IJssel weer terug. Af en toe moet er wel geklommen worden. Ook van deze route is een GPS-versie beschikbaar. Route Hartje Veluwe is een route van 35 km, die de recreatieve fietser door het hart van de Veluwe voert. De route gaat door de bossen bij Uddel en Garderen, door het duinen van het Caitwickerzand, door de prachtige heidevelden tussen Assel en Hoog Soeren en langs de (beperkt opengestelde) bossen van de Staatsdomeinen en de Kroondomeinen van Het Loo. Deze route is ook als GPS-route beschikbaar. De volledige lijst is hier te zien.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.