>Reisblogs-wedstrijd naar volgende ronde

>De winnaar van de mei ronde is bekend, de juni ronde is van start gegaan. Tot en met november maak je elke maand kans op een finaleplek voor de NL Reisblog 2008 verkiezing. De winnaar gaat er, letterlijk, vandoor met een reis naar een verre bestemming in 2009.
Het was spannend in de mei ronde van de NL Reisblog 2008 verkiezing. De reisblogs van Wim C., Travelmonkey en nienkekroon deden het erg goed. Uiteindelijk was het Wim C. die met zijn reisblog ‘Sneller dan een Slenterende Buffel!’ de finaleplaats binnen haalde.
Nog tot en met november wordt er elke maand gestreden om een plek in de finale van de NL Reisblog 2008 verkiezing. De maandwinnaar staat automatisch in de finale die in december plaatsvindt. In die maand beslissen de bezoekers van Wereldwijzer.nl Reisforums zelf welke maandwinnaar er vandoor gaat met een gratis reis naar een verre bestemming, aangeboden door Verrerondreizen.nl. De inzendingen van de maand juni zijn te bekijken via het internetadres www.wereldwijzer.nl/reisblog2008

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.