>Rosenmöller reist door China

>>Rosenmöller reist door China 13Vanaf 5 juli zendt de IKON een 6-delige serie uit over China: Paul Rosenmöller in… China. In deze serie reist Rosenmöller dwars door China, van het uiterste Westen tot Peking. In de eerste twee afleveringen staan de Oeigoeren centraal, een minderheidsgroepering die het zwaar te verduren heeft onder het Chinese bewind. Ze worden overvleugeld door de Han Chinezen en moeten onder andere ieder jaar een hele maand ‘gratis’ werken voor China. Het is voor de Nederlandse televisie (en ver daarbuiten) een primeur om zo’n indringend beeld te krijgen van wat zich in het westen van China afspeelt. Aflevering 3, die nog niet klaar is, gaat over Tibetanen. De serie loopt tot en met zaterdag 9 augustus.


0

One Response

  1. win zaw

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.