>Slag van Waterloo nagespeeld

>Duizend acteurs spelen zaterdag en zondag 21 en 22 juni de slag bij Waterloo na. Het programma meldt voor zaterdag: “De troepen verlaten hun bivakken aan het Laatste Hoofdkwartier van Napoleon en aan de Boerderij van Hougoumont om zich te verplaatsen naar Plancenoit. Om 20.00 uur zal de slag tussen de geallieerden en de Franse troepen van start gaan op de velden dicht bij het Dorpsplein. Rond 21.30 uur komen alle troepen samen op de ‘Place de Plancenoit’ voor het eindgevecht, voor ze zich in een fakkeltocht terugtrekken naar het Laatste Hoofdkwartier van Napoleon in Genappe.”
Lees ook de reportage van Elke Dag Vakantie.nl over Waterloo | www.waterloo1815.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.