>Tuinenvakantie in Engeland

>De tuinen in Engeland zijn altijd adembenemend, maar momenteel zeker op zijn mooist. Een uitstekende reden om snel een schitterende tuinenreis voor uzelf te boeken. Cheshire viert dit jaar het Year of Gardens. Er is een enorme hoeveelheid evenementen georganiseerd. Van een ‘Pumpkin Festival’ in de Chester Zoo, danstheater in Combermere Abbey, een tennistoernooi in Adlington Hall, het Ardley Garden Festival tot de RHS Flower Show in Tatton Park!
Cotswolds Garden Tours organiseert een aantal ‘Behind the scenes’ tours. In de Cotswolds bevinden zich meer dan vijftig tuinen. Een aantal daarvan behoren tot de mooiste tuinen van Groot-Brittannie! De beroemde tuinjournalist Tony Russell leidt u onder andere langs Hidcote Manor, Kiftsgate Court, Abbey House Gardens, Westonbirt Arboretum, Sezincote, Mill Dene, Batsford Park, Painswick Rococo Gardens en de privetuinen van de Prince of Wales bij Highgrove House. De eerstvolgende tours vinden plaats van 27 – 30 juli, maar ook in het najaar van 26 – 29 oktober kan men deelnemen aan deze schitterende ervaring. Op www.gardenstovisit.net vindt u meer informatie.
De echte tuinliefhebber die zelf ook graag aan de slag gaat moet zeker de tuinen van de bij de National Garden Society aangesloten tuinen gaan bezoeken. Een uitstekende gelegenheid om met hobbygenoten informatie uit te wisselen. Op 19 augustus vindt in de RHS Wisley Garden het evenement ‘Music in the Garden’ plaats. In september is de Autumn Flower Show in Harrogate in Yorkshire een echte ‘must’! Kijk voor informatie op www.ngs.org.uk

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.