>Vaders gratis naar stripmuseum

>The University of Oregon uses Donald as its Image via WikipediaHet Nederlands Stripmuseum komt met een even feestelijke als ludieke Vaderdag-actie. Vaders die op zondag 15 juni naar het enige stripmuseum van Nederland komen, krijgen op vertoon van tenminste één van hun kinderen gratis entree. Het museum wil op deze manier laten zien dat een bezoek niet alleen geschikt is voor kinderen, maar ook voor volwassenen.
Het museum verwacht vaders onder meer jeugdsentiment te bezorgen met werken rondom de jonge jaren van Donald Duck en Ollie B. Bommel, maar ook te kunnen boeien met een expositie rondom Chinese stripkunst. Ook voor de jeugdige bezoekers is er voldoende te beleven in het museum. Naast een carrousel met Jan, Jans en de kinderen, is er ook een Nickelodeon Hoek met onder meer SpongeBob, Dora en Avatar. De Vaderdag-actie van Het Nederlands Stripmuseum Groningen is uitsluitend geldig op zondag 15 juni. Meer informatie over het museum is te vinden op www.stripmuseum.nl.


Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.