>VakantieXperts beste volgens Consumentenbond

>Wederom goed nieuws voor VakantieXperts. Net als vorig jaar kwam VakantieXperts in de einduitslag van Reisbureaumonitor 2008, het onderzoek van de Consumentenbond naar de kwaliteit van reisbureaus in Nederland, als beste reisbureauketen van Nederland uit de bus.
Dit jaar kent de Reisbureaumonitor 2008 twee winnaars. Met een gelijke eindscore van 71,3%, delen VakantieXperts en Thomas Cook de eerste plaats. De afgelopen maanden hebben mysteryshoppers van de Consumentenbond 140 reisbureaus van de zes grootste reisbureauketens in Nederland en een groep onafhankelijke reisbureaus bezocht. Van alle reisbureaus scoorden de vestigingen van VakantieXperts het best. Een hele prestatie, want over de hele linie zijn de scores dit jaar hoger dan in 2007. In de juli-uitgave van De Reisgids van de Consumentenbond: “In rapportcijfers haalt 82% een voldoende. Ook op dat vlak is VakantieXperts de beste: maar liefst 95% heeft een voldoende, tegen 80% voor Thomas Cook, die het wat dit betreft ook aflegt tegen Toerkoop (90%) en Arke (85%). D-reizen sluit de rij met 70% voldoende”
Einduitslag Reisbureaumonitor 2008 Consumentenbond

1. VakantieXperts 71,3%
Thomas Cook 71,3%
2. Arke 70,4%
3. Toerkoop 69,8%
4. Onafhankelijke reisbureaus 67,2%
5. Globe 66,5%
6. D-Reizen 65,9%

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.