>Van Dale heeft kleine taalgidsen

>>Van Dale heeft kleine taalgidsen 9Het vakantieseizoen gaat beginnen, maar je Duits is niet meer zo vloeiend? Of ga je voor het eerst naar Italië en spreek je die mooie taal nog niet zo goed? Van Dale helpt je nu op weg met haar nieuwe Taalgidsen en Miniwoordenboeken. De Taalgidsen bevatten veel voorbeeldzinnen die helpen om makkelijker contact te leggen als je in het buitenland bent. De Miniwoordenboeken gebruik je om even snel een woord op te zoeken. Beide zijn in handig zakformaat. De Van Dale Taalgidsen bevatten dé 1000 belangrijkste woorden en zinnetjes in het Engels, Frans, Duits of Spaans. Voor elke taal zijn er drie thema’s, namelijk Basiswoorden, Liefde & Verlangen en Vakantie & Reizen. De Van Dale Taalgidsen zijn je ideale reisgenoot als je voor ’t eerst in Parijs bent en de weg naar de Eiffeltoren wilt vragen. Of als je wilt begrijpen wat je eerste vakantieliefde bedoelt. Bij elk trefwoord in de Taalgidsen staat hoe je het uitspreekt en een bruikbare voorbeeldzin helpt je om makkelijk contact te leggen. De nieuwe Van Dale Miniwoordenboeken zijn handig om mee te nemen op (zaken)reis en om snel even een woord in op te zoeken. De Van Dale Miniwoordenboeken bevatten 20.000 trefwoorden per boekje en zijn er in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. De prijs per Taalgids en Miniwoordenboek is € 7,50.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.