>Wandelen tegen borstkanker

>Purple ribbonImage via WikipediaDamesschoenenfabrikant Durea viert zijn 60-jarig bestaan op zaterdag 7 juni met de eerste Durea Wandeltocht. De opbrengst van deze jubileumwandeling door Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen komt geheel ten goede aan de Stichting Pink Ribbon, die zich inzet voor de bestrijding van borstkanker. De deelnemers starten tussen 8.00 en 11.00 uur. Zowel vrouwen als mannen zijn welkom. Ter gelegenheid van de Oktober Borstkankermaand 2007 introduceerde de Stichting Pink Ribbon het thema ‘Kom in beweging’. Uit wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat dagelijks minimaal 30 minuten actief bewegen – zoals wandelen – de kans op borstkanker verkleint. Vanuit Drunen heeft Durea wandelingen van 15 en 25 kilometer uitgezet door een van de mooiste stuifzandgebieden van Nederland: de Loonse en Drunense Duinen. Het startpunt is aan de Prins Hendrikstraat 80 in Drunen. Tussen 8.00 en 11.00 kunnen de deelnemers zich aanmelden en vertrekken. Het inschrijfgeld van 10 euro per persoon komt geheel ten goede aan de Stichting Pink Ribbon. www.durea.nl.


Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.