>20% korting op Deense attracties

>VisitDenmark heeft voor 2008 een kortingsboekje voor Deense attracties samengesteld. Nederlandse bezoekers krijgen op vertoon van het boekje 20% korting op de toegangsprijs van zo’n veertig topattracties in heel Denemarken. Enkele attracties geven een andere vorm van korting op vertoon van het gidsje. Dierentuinen, pretparken, doe-musea, openluchtmusea en de zogenaamde Sommerlande zijn een greep uit het ruime aanbod attracties. Op vertoon van het boekje bij de kassa van de attractie(s) van uw keuze, krijgt u direct 20% korting op de toegangsprijs. De korting geldt in heel 2008 en voor maximaal twee volwassenen en drie kinderen t/m 11 jaar. Het kortingsboekje maakt onderdeel uit van het algemene Vakantiepakket Denemarken 2008 en het uitgebreide Kampeerpakket Denemarken 2008 van VisitDenmark. De pakketten zijn te bestellen via: VisitDenmark, Postbus 266, 2300 AG Leiden, tel. 071 5211544 (ma/wo/vr van 09.30-12.00 uur), e-mail:[email protected] en internet:
www.visitdenmark.nl/brochurepakketten. Beide informatiepakketten kosten € 6,50. Een acceptgiro wordt meegestuurd.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.