>Boek vol Spaanse logeeradressen

>>Boek vol Spaanse logeeradressen 12Allemaal kennen we vakantieland Spanje. Het Spanje van de grote toeristencentra, kille appartementsgebouwen en gezellige maar overvolle stranden. De nieuwe gids ‘Spanje Bijzondere Logeeradressen’ vertelt over een ander Spanje. Over regio’s en dorpen waar het authentieke hart van Spanje nog steeds klopt.
Kleine hotels, posada, hostals en paradores…….Met afwisselend beknopte teksten en sfeervolle foto’s, krijg je een kijkje in het leven van gedreven beheerders van familiebezit, enthousiaste topkoks en bijzondere huiseigenaren, alle met een eigen verhaal en een passie.
Reis langs een elegant stadspaleisje in Sevilla, een ‘finca’ met originele molen, een intieme ‘hide-away’ met uitzicht op Marokko of een luxueus roversnest in de bergen en ontdek de verborgen juweeltjes van de Spaanse cultuur die je helpen herinneren waarom het ontdekken van het Iberisch schiereiland nog steeds zo bijzonder is. Titel: Bijzondere Logeeradressen in Spanje, ISBN: 9789077090480, Formaat: 127 x 220 mm,
Inhoud: 384 pagina’s, Prijs: € 19,50, Bindwijze: genaaid, Verkrijgbaar: boekhandels Nederland & België, ANWB winkels

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.