>Cityzapper nu ook op je mobiel

>Je kent het wel: je gaat een lekkere stedentrip maken, surft naar CityZapper.nl om je te oriënteren en te boeken. Dan kom je aan in Parijs, Barcelona of Rome en heb je ineens actuele informatie nodig. En acuut. Omdat je wilt weten of je vanmiddag nog naar het Louvre kunt. Of omdat je bij nader inzien tóch dat specialiteitenrestaurantje wilt reserveren, van… uh… dinges. Wat zou het handig zijn, als je dán ter plekke online kon gaan. Dan hebben we goed nieuws voor je: dat kán. Vanaf nu is de CityZapper ook op je mobiel bereikbaar via www.CityZapper.mobi. On the spot. Inmiddels al beschikbaar voor meer dan 15 populaire steden. CityZapper.mobi is geheel toegespitst op het gebruik via de mobiele telefoon. Dat betekent: weinig bandbreedte en toch veel informatie. Overzichtelijk gerangschikt in 10 rubrieken zoals restaurants, shops, musea, bezienswaardigheden etc. en met tientallen tips inclusief foto’s en een kaartje. Volgens initiatiefnemer Christian Clerx vallen de kosten door het efficiënte dataverkeer over het algemeen erg mee. “Onze dienst is gratis, maar afhankelijk van het gekozen telefoonabonnement moet er wel worden betaald voor het mobiele internetgebruik. Niets extra’s hoeft te worden betaald als je telefoon, zoals bijvoorbeeld de iPhone gebruik maakt van lokale draadloze internetverbindingen. In veel grote steden zoals bijvoorbeeld in Parijs zijn deze volop beschikbaar,” aldus Christian Clerx. www.CityZapper.nl/mobiel

0

One Response

  1. Anonymous

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.