>De 1000 belangrijkste woorden mee

>Heel Nederland heeft nu vakantie en jij gaat ook op reis, maar je Duits is niet meer zo vloeiend? Of ga je voor het eerst naar Italië en spreek je die mooie taal nog niet zo goed? Van Dale helpt je nu op weg met haar nieuwe Taalgidsen en Miniwoordenboeken. De Taalgidsen bevatten veel voorbeeldzinnen die helpen om makkelijker contact te leggen als je in het buitenland bent. De Miniwoordenboeken gebruik je om even snel een woord op te zoeken. Beide zijn in handig zakformaat.
De Van Dale Taalgidsen bevatten dé 1000 belangrijkste woorden en zinnetjes in het Engels, Frans, Duits of Spaans. Voor elke taal zijn er drie thema’s, namelijk Basiswoorden, Liefde & Verlangen en Vakantie & Reizen. Het zijn kleine boekjes met een flexibele omslag die makkelijk in zak of tas passen. De goed leesbare lettergrootte en de steunkleur maken het opzoeken eenvoudig. www.vandale.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.