>Eerste boomhotel in Duitsland

>In het plaatsje Uslar in het Weser-bergland (deelstaat Nedersaksen) is onlangs het eerste boomhotel van deze regio geopend. Het ongewone hotel bestaat uit vier ‘huizen’ die in bomen zijn gebouwd op een hoogte van 4-5 meter. Elk ‘huis’ heeft vier slaapplaatsen en is voorzien van elektrische verlichting en verwarming. Naast de slaapruimten is in elk huis een toilet. Douches bevinden zich op korte afstand. Alle huizen beschikken over een eigen trapopgang.
Het boomhotel is onder meer bedoeld voor gezinnen die een bijzonder uitje zoeken en natuurvrienden. Het is ook geschikt voor vergaderingen, in een nabijgelegen atelier in het bos kunnen seminars worden gehouden. In het bos kan ‘teamtraining’ worden gegeven. www.baumhaushotel-solling.de

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.