>Genieten van Engeland in je eentje?

>Genieten van onvervalste Engelse countryside maar liefst niet op door massa’s toeristen platgetreden paden ? Denk eens aan Noord-Engeland. Daar hebben de toeristische mensen van de county Durham en van Tees Valley elkaar gevonden en gezamenlijk een verrassend omvangrijk pakket van buitenactiviteiten samengesteld. Eén van de voordelen: je zult er niet gauw onder de voet gelopen worden want dit stukje Engeland ligt wat buiten de geijkte toeristenstroom. Niettemin, de streek heeft heel wat te bieden aan bijvoorbeeld landschappelijk schoon en landelijke rust. Echt een oord voor wandelaars en fietsers. Met ondermeer tochten over kustpaden. Fietsroutes zijn er. De sportvisser kan er zijn hengels uitgooien. Kortom, talrijke mogelijkheden om te genieten van ontspannend buitenleven. Maar wie toch liever de adrenaline wil laten vloeien vindt hier eveneens mogelijkheden. Wat te denken van bungeejumping van de Transporter Bridge in Middlesbrough, van parachutespringen en rafting. Ondanks alle landelijke rust, vroemmmm, vroemmmm is er ook want in Darlington kun je je portie sensatie beleven aan de motorsport. Op www.get-outdoors.org staan de vele mogelijkheden die de streek Durham en Tees Valley bieden uitgebreid opgesomd met de mogelijkheid je wensen om te zetten in een reisplan.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.