>Goedkoop slapen bij Eurostar

>Logeren in Londen hoeft niet altijd een kostbare zaak te zijn. Zo heeft YHA, de organisatie van jeugdherbergen in Engeland en Wales, in het Londense West End een nieuwe hostel geopend dat in totaal 294 bedden telt. Ondergebracht in 36 kamers met vier, 17 kamers met zes en 6 kamers met acht bedden. De kamers hebben individuele kluisjes en de gasten kunnen gebruik maken van een wasserij. Eten kunnen ze er ook en het nemen van een drankje is eveneens mogelijk. Het nieuwe verblijf staat dichtbij Oxford Street en niet meer dan een mijl verwijderd van het station St.Pancras , eind- en beginstation van de Eurostar, de snelle trein naar het continent. Vanaf £ 14,95 (onder de 18 jaar) kun je er al een nachtje slapen; voor volwassenen is het tarief vanaf £ 18,95. Bijzonderheden vind je op www.yha.org.uk

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.