>Help mee bij onderwijstentoonstelling

>

Altijd al eens een bijdrage willen leveren aan een tentoonstelling? Dan is dit misschien iets voor u: het Nationaal Onderwijsmuseum is voor de tentoonstelling VakWerk op zoek naar werkstukken, lesmateriaal of gereedschappen van mensen die les hebben gekregen of gegeven aan een Nederlandse of regionale beroepsopleiding. Deze tentoonstelling opent op 19 juni 2009 en schetst een beeld van de historie van het beroepsonderwijs in Nederland. Door de bijdrage van mensen komen deze bijzondere of vergeten opleidingen en ambachten als bijvoorbeeld rietvlechter en hoedenmaker weer tot leven. Mensen kunnen foto’s van de spullen die ze hebben sturen en / of mailen naar het Nationaal Onderwijsmuseum, t.a.v. Saskia Noordoven, Nieuwemarkt 1a, 3011 HP, Rotterdam of mail: beroepsonderwijs@onderwijsmuseum.nl. Het formulier is te vinden op www.onderwijsmuseum.nl. De ingezonden materialen zullen te zien zijn in de tentoonstelling VakWerk.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.