>Kamperen met sterren in Tirol

>Kamperen met sterren aan de warmste bergmeren van Tirol: dat kan deze zomer in Alpbachtal & Seenland. Kramsach telt maar liefst drie familiecampings, die voldoen aan de internationale camping-classificatie-eisen van de ANWB, ADAC en DCC. Dat heeft de luxe kampeerplaatsen vier en vijf sterren opgeleverd. Alpbachtal & Seenland is de enige Tiroler vakantieregio, waar kampeer­liefhebbers op zoveel campingcomfort van de allerhoogste klasse kunnen rekenen. Als Family Tirol-regio garandeert het populaire vakantiegebied deze zomer bovendien top-entertainment voor de kids. Het exclusieve aanbod van de familiecampings in Alpbachtal & Seenland heeft vooral betrekking op de faciliteiten en de recreatieve voorzieningen. De drie aanbieders organiseren bovendien een afwisselend en spannend kinderprogram­ma onder professionele begeleiding. Ook voor volwassenen worden er iedere dag van de week actieve en ontspannende activiteiten aangeboden. www.alpbachtal.at

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.