>Kamperen met sterren in Tirol

>>Kamperen met sterren in Tirol 12Kamperen met sterren aan de warmste bergmeren van Tirol: dat kan deze zomer in Alpbachtal & Seenland. Kramsach telt maar liefst drie familiecampings, die voldoen aan de internationale camping-classificatie-eisen van de ANWB, ADAC en DCC. Dat heeft de luxe kampeerplaatsen vier en vijf sterren opgeleverd. Alpbachtal & Seenland is de enige Tiroler vakantieregio, waar kampeer­liefhebbers op zoveel campingcomfort van de allerhoogste klasse kunnen rekenen. Als Family Tirol-regio garandeert het populaire vakantiegebied deze zomer bovendien top-entertainment voor de kids. Het exclusieve aanbod van de familiecampings in Alpbachtal & Seenland heeft vooral betrekking op de faciliteiten en de recreatieve voorzieningen. De drie aanbieders organiseren bovendien een afwisselend en spannend kinderprogram­ma onder professionele begeleiding. Ook voor volwassenen worden er iedere dag van de week actieve en ontspannende activiteiten aangeboden. www.alpbachtal.at

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.