>Koken met kruidenkabouters

>Oog in oog staan met een marmot. In volle vaart over de rodelbaan naar beneden suizen.Kalfjes aaien. Lekker ravotten. Kortom: avonturen beleven. Kinderen weten wel wat ze willen.Voeg daar nog wat cultuur, spa & wellness en culinaire verwennerij aan toe en je hebt een perfecte vakantie voor het hele gezin. “Bergen familieplezier”, dat is wat vakantiegangers in het Berchtesgadener Land te wachten staat. Alleen al in het nationale park Berchtesgaden is er eindeloos veel te ontdekken. Wie heeft er zin in spannende activiteiten die nog gratis zijn ook? Koken met de kruidenkabouters, sprookjes beleven in het toverbos of een wandeling naar de marmotten en adelaars? Samen avonturen beleven schept een band. Een mooie tocht op de fiets, te voet een van de vele toppen beklimmen, met de kabelbaan de berg op of lekker zwemmen in een van de natuurmeertjes. Voorwaarde hier is wel kleding die tegen een stootje kan. En regenkleding, want ook als er een buitje valt, is hier genoeg te beleven. Zo kun je bijvoorbeeld een tijdreis maken in een oude zoutmijn of oude locomotieven bekijken in spoorwegmuseum Lokwelt. Relaxen kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld in de Watzmann Thermen. En om de vakantie helemaal compleet te maken, kunnen gasten voor slechts 25 euro bij vele restaurants aanschuiven voor een heerlijke gezinsschotel voor 4 personen inclusief drankje. Meer informatie: www.presse.berchtesgadener-land.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.