Leer uw vliegangst overwinnen

>Goed nieuws voor mensen die opzien tegen de vliegreis die ze geboekt hebben of overwegen te boeken. In de eerste plaats mag u trots zijn op uzelf. Uw twijfel, tegenzin of zelfs angst heeft u (nog) niet weerhouden van uw vliegplannen. Dat is op zich al een hele stap. Wellicht is een beetje hulp zoeken de volgende. In de vorm van de Zelfhulpbox bijvoorbeeld, die Stichting VALK, het gerenommeerde vliegangstinstituut van o.a. de Universiteit Leiden en KLM, onlangs speciaal voor mensen met vliegangst ontwikkelde. De box bestaat uit het boek ‘Over Vliegangst en hoe je ervan af komt’ van Dr. Lucas van Gerwen, een Supportpocket met talloze tips en tricks voor tijdens uw vlucht en twee coaching DVD’s. Door middel van schitterende air-to-air beelden, unieke opnamen van alle onderdelen van een vliegtuig, therapeutisch en informatief commentaar van dr. Lucas van Gerwen en zijn collega drs. Josine Arondeus, doorloopt u als het ware een training, zoals deze door Stichting VALK in werkelijkheid wordt gegeven. U beleeft hoe drie cliënten met vliegangst vliegen. U hoort waarom ze bang zijn en krijgt informatie over wat vliegen nou precies is. Samen met hen overwint u de angst. Deze Zelfhulpbox is dé oplossing voor mensen met vliegangst die de gang naar Stichting VALK nog net één stap te ver vinden. Thuis, in uw eigen tempo, kunt u de training nu zo vaak doorlopen als u maar wilt. Hoewel vliegen de meest veilige, snelle en comfortabele manier van reizen is, hebben wereldwijd 500 miljoen mensen last van vliegangst. In Nederland zijn maar liefst 3 miljoen volwassenen bang om in een vliegtuig te stappen. Tal van belangrijke afspraken annuleren ze. Sommigen vliegen toch, maar zitten verstijfd van angst in hun vliegtuigstoel of slikken kalmerende middelen om rustig te blijven. Stichting VALK is een uniek samenwerkingsverband tussen de Universiteit Leiden, de KLM, Transavia en Amsterdam Airport Schiphol. Het instituut (zonder winstoogmerk) is in 1989 opgericht en heeft op basis van wetenschappelijk onderzoek een methode ontwikkeld om mensen van hun vliegangst af te helpen. Van de 8000 mensen die er tot nu toe een training volgden, stapt 96% zonder angst én zelfs met plezier in een vliegtuig. www.valk.org of www.vliegangstvrij.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.