>Libéma geeft mooi weer garantie

>Libéma Vakantieparken garandeert kampeerders deze zomer mooi weer. Niet de warme binnen- en buitenzwembaden, maar een speciale Mooi Weer Garantie zorgt ervoor dat gasten deze zomer hoe dan ook kunnen rekenen op zomerpret. Wanneer een vakantie in het hoog- of topseizoen toch verregent, mogen gasten gratis terugkomen in een periode dat de zon wel uitbundig schijnt. ‘Mooi weer’ is voor veel vakantiegangers voorwaarde nummer één om te kunnen spreken van een geslaagde vakantie. Juist deze vakantie-eis is door aanbieders van kampeerplaatsen zelden te garanderen, toch verzekert Libéma Vakantieparken haar gasten dat zij deze zomer kunnen rekenen op zomers weer. Frank Mimpen, Manager Marketing & Sales: “Wij hebben nog steeds het volste vertrouwen in de Nederlandse zomer. Sterker nog, zonder de kennis van Piet Paulusma, Erwin Krol of Helga van Leur, durven wij toe te zeggen dat de zon uitbundig gaat schijnen en de temperaturen tot zomerse waarden stijgen. Als dat niet het geval blijkt te zijn, mogen de kampeerders in een zonnige en droge periode in het laagseizoen gratis terugkomen”. De voorwaarde die Libéma Vakantieparken, welke allen gelegen zijn in Brabant, aan de Mooi Weer Garantie verbindt is dat het drie aaneengesloten dagen regent. www.libema.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.