>Meer vluchten van en naar Cairo

>EgyptAirImage via WikipediaTijdens een ceremonie in Cairo vandaag, is Egyptair officieel als 21e lid toegetreden tot Star Alliance. Met de toetreding worden wereldwijd 1.624 wekelijkse vluchten naar 69 bestemmingen toegevoegd. Egyptair is de nationale carrier van Egypte en versterkt het netwerk van de alliantie in Afrika en Midden Oosten. De aankondiging op de internationale luchthaven van Cairo markeerde het einde van een negen maanden durend toetredingsproject, waarbij de luchtvaartmaatschappij haar reserveringen, ticketing, frequent flyer en andere klantgerichte programma’s aanpaste om beter bij de infrastructuur van andere leden van de alliantie te passen.
Als onderdeel van het groeiende belang als hub, zijn de luchthavenautoriteiten van Cairo haar werk aan een compleet nieuwe terminal aan het afronden. Als Terminal 3 dit najaar opent, zal deze uitsluitend onderdak bieden aan zeven Star Alliance leden. De nieuwe terminal heeft een capaciteit van 11 miljoen passagiers op jaarbasis.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.