>Met een Hummer door Mexico

>>Met een Hummer door Mexico 9Is Mexico meer dan alleen de heerlijke stranden van Cancun en Playa del Carmen aan de Caribische Zee en Puerto Vallarta en Acapulco aan de Pacific? Ja! En daar komen steeds meer mensen achter. Tussen de paradijselijke oost- en westkust ligt een ongelooflijk divers land, dat er om schreeuwt te worden verkend. En dat kan in een huurauto van Sunny Cars. Want Sunny Cars heeft het aanbod in Mexico uitgebreid met een enorme keus aan ‘funcars’ als de Hummer, Chrysler PT Cruiser, Smart Cabrio en de Jeep Wrangler. Tot voor kort was Mexico een vakantieland waarin je de stranden hooguit verliet voor een enkele busexcursie naar het wereldwonder Chichén Itzá op het schiereiland Yucatan of voor een tequiladestilleerderij in het achterland van Puerto Vallarta. Zelfstandig reizen in Mexico? Nee, liever niet… Aan die tijden zegt Sunny Cars voorgoed een einde te maken. Met de wereldwijd toegepaste all-inclusiveformule van Sunny Cars, waarbij je ter plaatse of achteraf nooit wordt geconfronteerd met extra kosten en je volledig zeker bent van een complete verzekeringsdekking, ligt nu ook het binnenland van Mexico open. Auto’s zijn beschikbaar op 62 locaties bij alle grote luchthavens als Acapulco, Cancun, Cozumel en Mexico-Stad, maar ook in alle toeristenbestemmingen en bij kantoren bij een aantal bekende hotels. Rijden in Mexico is heel goed te doen. De wegen zijn over het algemeen heel goed en – buiten Mexico-Stad – is het verkeer net als in de Verenigde Staten rustig, zijn er regelmatig tankstations en is de bewegwijzering duidelijk. www.sunnycars.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.