>Nieuwe cruise op IJsland

>Een nieuwe tour van Seatours op IJsland is een 4-daagse excursie cruise naar het natuurreservaat van Breidarfjordur. Dit gedeelte van IJsland wordt weinig aangedaan door reizigers en op deze manier kan men goed het gebied op zee en land verkennen. Het gebied staat bekend om de vele eilandjes, de fjorden, vele vogels, historische plaatsjes, ruige natuur en vulkaankraters. De tour is bijzonder geschikt voor mensen die onbekende plaatsen willen ontdekken op een comfortabele manier. Overdag is men op pad en ´s avonds wordt er gelogeerd in Hotel Flatey op het eilandje Flatey. Dit eiland is een van de 2 bewoonde eilanden in deze baai. De meeste huizen op dit eilanden zijn van de 19e eeuw en brengen een gevoel alsof je terug in de tijd bent gereisd. Het is een trip om nooit te vergeten! Meer informatie.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.