>Pontjesroute blijkt populair

>

De rubriek Fietsroutes blijkt verreweg de populairste rubriek op de fietswebsite Fietsen Eén Twee Drie (www.fietsen.123.nl). De website is inmiddels uitgebreid met een 40-tal pontjesroutes. Na de fietsroutes blijkt de rubriek Testen van Fietsen het meest bezocht. Op de derde plaats staat de rubriek Fietsrouteplanners in België, Nederland en Duitsland. Het bezoekersaantal aan de totale website is dit jaar opnieuw gestegen.
De rubriek Fietsroutes bevat nu ruim 3.100 fietsroutes in Nederland, België en wereldwijd. Met dit aantal is Fietsen Eén Twee Drie zonder twijfel de grootste fietsroutewebsite van Europa. Recent is het thema Pontjesroutes toegevoegd. In deze nieuwe rubriek worden 40 fietsroutes gepubliceerd. Pontjesroutes zijn fietsroutes, waarbij op een bepaald moment in de route gebruik gemaakt wordt van een voetveer, veerpont of veerboot. Ze zijn extra aantrekkelijk, wanneer het warm weer is. De Pontjesroutes zijn alle rondritten. Ze zijn alfabetisch op naam van de route gesorteerd.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.