>Shows in Efteling tijdens zomer

>De Efteling presenteert op alle zaterdagavonden in de periode van 12 juli tot en met 23 augustus de Efteling Zomeravonden. Voor het eerst wordt iedere avond geopend met een groots Sprookjespopconcert, waarbij kinderen mee kunnen zingen en dansen met hun favoriete Sprookjesbosbewoners. Aanstaande zaterdag, 12 juli, verzorgt Lee Towers het slotoptreden tijdens de eerste Efteling Zomeravond. Tijdens de Zomeravonden blijft het park open tot middernacht met duizenden feeërieke lichtjes en avontuurlijke attracties. De Efteling trakteert haar gasten dan op een muziekfestival met live optredens op het vernieuwd festivalterrein onder begeleiding van een 12-koppig orkest. De volgende drie Zomeravonden biedt de Efteling haar bezoekers:
Zaterdag 19 juli: CB Milton, Bastiaan Ragas en Do
Zaterdag 26 juli: Idols Nicky, Nathalie en Charlene, Lesley Williams en Jim
Zaterdag 2 augustus: Replay, Edsilia Rombley en Thomas Berge

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.