>Sunny Cars: Wij doen niet aan kleine lettertjes

>Een slechtere start van je vakantie kun je nauwelijks bedenken: je haalt je huurauto op en dan blijkt ineens dat je ter plekke óók nog eens allerlei extra’s moet betalen! En ja, als je een vergrootglas boven het huurcontract houdt, dan blijkt het er inderdaad in te staan. Wat moet je dan? Betálen, want je kunt moeilijk gaan lopen. Sunny Cars doet niet aan die kleine lettertjes. Nederlands grootste autoverhuurorganisatie met ruim 5000 bestemmingen in 90 landen is er juist heel duidelijk over: alle uitgebreide en noodzakelijke verzekeringen, afkoop eigen risico, belastingen, afleverkosten en andere gebruikelijke extra’s zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.
Bij Sunny Cars betaal je ter plekke of achteraf geen cent meer dan het bedrag dat op de duidelijke rekening in Nederland staat. Sterker nog: bij Sunny Cars ben je zelfs goedkoper uit. Dat bevestigt ook de Consumentenbond in een vergelijking van de autohuurprijzen in 2007. Als broker (bemiddelaar) is Sunny Cars in staat om onder het prijsniveau van de internationale autoverhuurbedrijven te duiken. Suzanne Al, Marketing Manager van Sunny Cars: “Doordat de concurrentie tussen al die verhuurbedrijven moordend is, publiceren ze zelf graag lage prijzen, dus niet inclusief de bijkomende kosten. In de praktijk betaal je daar echter altijd meer. Wij kunnen met onze all inclusive formule ruim onder de geldende tarieven duiken doordat we grote contracten uitonderhandelen. Dat doen we alleen met gerenommeerde autoverhuurbedrijven, per bestemming of land en tegen heel scherpe prijzen. Daar profiteren onze klanten dan weer van, zowel in het reisbureau als op onze website www.sunnycars.nl.”

0

Reacties

  1. Anonymous
  2. Sander

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.