>Tien tips voor een goedkopere vakantie

>Met het oog op de komende vakantieperiode, werd door de Stichting Verantwoord een hand-out met budgettips samengesteld. Deze tips zijn te vinden op www.verantwoord.org. Ook zullen ze in de vorm van een hand-out worden uitgereikt op scholen, winkelcentra en andere openbare ruimten. Binnenkort trekt Nederland er weer op uit. Velen zoeken warmer streken op, anderen blijven dichter bij huis. Wat de keus ook is, vakantie is een kostbare bezigheid. Hoeveel geld voor een vakantie wordt uitgegeven, verschilt per persoon of per huishouden. Bovendien is het aanbod aan vakantiebestemmingen zó groot, dat we door de bomen het bos niet meer zien. Vooral voor jongeren en jonge gezinnen is het zinvol om goed voorbereid op reis te gaan en vooral ook te letten op de portemonnee. Kleine moeite, loont beslist! Hier staan de tips als pdf-bestand zoals: Drink drankjes aan de bar, koop ijsjes bij de supermarkt, smeer je eigen broodje voor onderweg.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.