>Vakantie in Finland: een groene adempauze

>City of HelsinkiImage via WikipediaVisit Finland – het verkeersbureau van Finland – heeft verschillende brochures beschikbaar voor diegenen die een zomervakantie in dit noordelijke land overwegen. Onder het aanbod de Nederlandstalige Ontdek het beste van Finland uitgave en een Engelstalige Summer in Finland brochure. Een gratis landkaart is eveneens beschikbaar. De Nederlandstalige uitgave somt in 34 pagina’s in kort bestek en prachtige fotografie de highlights van het land op. Alle brochures kunnen aangevraagd worden via de website www.visitfinland.com/nl door op de button Brochures te klikken. ‘Of je nu voor steden gaat of voor de natuur, Finland biedt de best of both worlds. Met een bosoppervlakte van bijna 70% worden je longen getrakteerd op wat in West Europa een schaars goed begint te worden: frisse buitenlucht, het is een paradijs voor natuurliefhebbers, ’ aldus Jyrki Oksanen, directeur van Visit Finland Benelux. De Nederlandstalige brochure gaat ondermeer in op geschiedenis, bevolkingsdichtheid, sauna’s, Finse gerechten, ludieke overnachtingsmogelijkheden en uiteraard de natuur – door Finnen wel als het groene goud omschreven. Ook actief Finland komt aan bod met de vele meren en de talrijke kano- en kajakroutes en wandelpaden en trekkings in de nationale parken.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.