>Vakantiehuis in Duitsland en Oostenrijk populair

>Een vakantiehuisje boeken in Frankrijk, Italië of Spanje? Nee. Deze zomer wordt het Duitsland of Oostenrijk, zo blijkt uit cijfers van Belvilla. 20% van alle geboekte vakantiehuizen bevindt zich bij onze Oosterburen. Oostenrijk volgt met 17%. Belangrijkste factor in de keuze voor een vakantiebestemming blijkt de prijs van het vakantiehuis. Dat de prijs van de accommodatie de vakantiebestemming bepaalt, blijkt uit online onderzoek van Belvilla. Maar liefst 52% van de respondenten geeft aan dat de keuze prijsafhankelijk is. Voor 30% van de vakantiegangers bepaalt de omgeving waar de reis naartoe gaat. De reisafstand en lokale prijzen spelen, met respectievelijk 11% en 6%, een minder belangrijke rol. Aan het onderzoek van Belvilla deden in totaal 744 personen mee. Bovengenoemde resultaten komen voor Nick Bosch van Rosenthal, directeur van Belvilla, niet als een verrassing: “We merken dat de Nederlander steeds veeleisender wordt als het gaat om het huren van een vakantiehuis. Men wil een optimale prijs-kwaliteitverhouding. De vakantiehuizen die wij aanbieden in Duitsland en Oostenrijk zijn dan ook betaalbare en karakteristieke huizen in een prachtige omgeving. Precies zoals de klant het graag ziet.” www.belvilla.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.